Ve Spytihněvi stále není jasno

08.06.2009 15:54

 

Jednu přihlášku do krajského přeboru a jednu do divize má nadále na stole sekretář Slovácké Sparty Spytihněv. Obě jsou dosud prázdné. Ani úterní jednání klubového vedení nerozhodlo o tom, jakou soutěž budou tamní fotbalisté v nadcházející sezoně hrát.

Ze sedmi členů výkonného výboru dorazili na schůzku jen čtyři. Chyběli ti klíčoví, zástupci sponzorů. „Dva byli mimo republiku a jeden se řádně omluvil. O podání přihlášky do divize jsme tedy nejednali. Nechtěli jsme o tak závažné věci rozhodnout bez sponzorů. Přitom mandát jsme k tomu měli, sešla se nás nadpoloviční většina,“ uvedl Ondřej Šubík, sekretář Slovácké Sparty Spytihněv. „Jeden ze sponzorů nás nicméně požádal, abychom co nejvíce využili časový prostor k dalším jednáním,“ upřesnil Šubík.

Případnou přihlášku do divize musí klub odeslat do 16. června. „Moje stanovisko se každopádně nemění. Já zvednu ruku pro účast v krajském přeboru. Nerad bych se dočkal toho, abychom v budoucnu dopadli jako v Mysločovicích a Polešovicích,“ dodal Šubík. Mysločovice i Polešovice před lety hrály divizi. Pak ale odešli sponzoři a kluby zaznamenaly pád až do okresních soutěží. Polešovice působí v okresním přeboru, Mysločovice dokonce ve IV. třídě.

Fotbalisté Slovácké Sparty Spytihněv se momentálně soustředí na získání double. Finálový duel O pohár hejtmana Zlínského kraje proti Provodovu je čeká ve středu 17. června od 17 hodin na hřišti ve Slušovicích.

 

Zpět