Názor fanouška (pod jménem Ilíč)

23.04.2009 19:58

Nevím proč se tu stále navzájem osočujete a urážíte. To co Zborovice hrají by nám mohli závidět a určitě závidí v mnoha dědinách v okolí. Téměř všichni hráči odchovanci zborovické kopané. Že nejsou výsledky? Ty snad ani nikdo nečekal. Ale přehrávat, nebo aspoň být vyrovnaným soupeřem s mužstvy Slušovic, Dolního Němčí, Vsetína..., kdo by si to mohl dříve jen představit? Chybí jen maličkost. Dávat góly.

Mohlo se udělat asi pro záchranu jistě víc a né oslabit manšaft po postupu z 1A. Tréninková účast taky není nejlepší a je to s fzickou kondicí na koncích zápasů vidět. Na tom by se novodobý trenér (trenéři) mohli zamyslet.

Co se týká dorostenců (nebo ten co se za dorosty představuje)? Co jste dokázali doteď že tak napadáte někoho kdo umí hrát fotbal a dokázal dostal náš fotbal až do župy. Vy mladí buďte rádi za ty příležitosti které máte. Zatím do kvalit Barnetů nemáte (a to májí okolo 36 roků!!). Nic Vám nebrání to zkusit v Troubkách nebo kdekoliv jinde. Žádný příjemný pohled (až na vyjímky) ale na naše mladé odchovance v Troubkách není.

Ale proč hlavně píši. To že jsme v Župě je zásluhou práce s mládeží před mnoha léty (nechci chválit v tomto pana Vránu). A to tady chybí. Začíná se to zlepšovat, ale je to běh na dlouhou cestu...Pokud nebude přípravka a žáci s dorostama v krajské soutěži nemůžeme čekat v budoucnu že budeme hrát víc než okresní přebor.

Další chyba je ve vedení. Kdo je ve výboru fotbalového oddílu? Pokud existuje tak jenom Pan Kunc!! Je potřeba rozděli role na více lidí (těch co by chtěli pomoc je vidět že je dost, ikdyž převažují škarohlídové a Ti co kterým se vždy něco nelíbí...)

Na závěr Vám přeji důstojné dohrátí župního přeboru. Diváci zatím chodí (jestli to není také zásluhou také výborné práce v udírně..) a tak je nezklamte.

Zpět