Hodnocení všech zápasů 21.kola

22.04.2009 15:33

Jarní mizérie Vlachovic pokračuje. Víkendový zápas v Uherském Brodě se stal pro fotbalisty z Valašska pouhým výletem. Čtyřgólový debakl se začal rodit už po patnácti sekundách. Domácí kouč Zdeněk Šebesta (na snímku) vymyslel skvělou kulišárnu, kterou hráči dokázali zrealizovat.

UHERSKÝ BROD – VLACHOVICE 4:0 (3:0)
Přímo z rozehrávky zahráli Broďané míč na křídlo a následně do pokutového území, kde se nejlépe zorientoval Drápala. Rychlý gól posadil domácí výběr na koně. Vlachovičtí rázem nevěděli, kam dřív skočit a dostali se pod drtivý tlak. Druhý gól v pohodě hrajících domácích přidal Slinták. Tečku za prvním poločasem udělal exligový gólman Ondrůšek, který se nemýlil z pokutového kopu. Po obrátce domácí zvolnili, přesto se jim podařilo přidat ještě jeden gól. Podruhé v zápase se trefil Slinták.
Branky: 27., 89. Slinták, 1. Drápala, 42. Ondrůšek z penalty. Rozhodčí: Schmid. Diváci: 200.
UHERSKÝ BROD: Ondrůšek – P. Ligas, M. David, Hroch, R. David, Slinták, Daněk, Drápala, Klvaňa, Lukeš, L. Ligas. Střídal: Bičan.
VLACHOVICE: Škovran – D. Olejník, T. Olejník, Hodulík, Faldík, Šuráň, J. Doruška, Míča, Gabriš, P. Doruška, Tomeček. Střídali: Kořenek, Jandík, Častulík.

1. VALAŠSKÝ FC – SPYTIHNĚV 0:3 (0:1)
Po domácí blamáži s Provodovem si fotbalisté Slovácké Sparty zlepšili náladu v Rožnově pod Radhoštěm. Na umělé trávě měli sice v úvodu více ze hry rožnovští mladíci, s koncovkou však byli na štíru. To favorit byl mnohem produktivnější. Ještě do poločasu si vypracoval jednogólový náskok, po změně stran svou převahu korunoval dalšími dvěma góly. O záchranu bojující domácí totiž hru otevřeli, čehož soupeř dokonale využil.
Branky: Brzica, Krejčí, Ulman starší. Rozhodčí: Mejzlík. Diváci: 200.
1. VALAŠSKÝ FC: Sypták – Žitník, Poledník, Balejík, Bortl, Šimek, Bartoň, Melichařík, J. Maléř, Karban, M. Maléř.
SPYTIHNĚV: Stýblo – Vávra, Sedláček, Hubinka, Krejčí, Večeřa, Chudárek, Horsák, Polášek (86. Hájek), Ulman starší, Brzica (70. Křiva).

CHROPYNĚ - VSETÍN 3:2 (3:2)
Orli mají ve svém středu kanonýra Bosáka, který se během patnácti minut trefil hned dvakrát. Než se Valaši vzpamatovali, prohrávali už o tři góly. Sólový únik proměnil Šindelář a na Vsetín by v tu chvíli nikdo nevsadil ani zlámanou grešli. Valaši se ale vzchopili a do poločasu vsítili dva góly. Druhý poločas se nesl ve znamení nepřesností, diváci tak čekali na gól marně.
Branky: Bosák 2, Šindelář - Jaroš, Mišun. Rozhodčí: Valčík. Diváci: 150.
CHROPYNĚ: Večeřa - Buksa, Zdražil, Zatloukal, Hošek, Púčala, Lacina, Polášek, Táborský, Bosák, Šindelář. Střídali: Panáček, Novák.
VSETÍN: Polomský - Holoubek, Blažek, Lukáš, Ptáček, Růžička, Novosad, Augusta, Jaroš, Mišun, Cahlík. Střídali: Pavlinec, Kamas.

OSTROŽSKÁ NOVÁ VES - KATEŘINICE 2:1 (1:0)
Tři body nakonec zůstaly v Ostrožské Nové Vsi. Pod vedením Libora Soldána se Ostrožské Nové Vsi na jaře daří. Klub míří mílovými kroky za záchranou. Po půlhodině hry se prosadil domácí Kadaš. Po změně stran se hosté marně snažili o vyrovnání. Tři minuty před koncem naopak inkasovali po přesném zásahu R. Šálka. Kateřinice sice v nastaveném čase snížily, na vyrovnání už ale čas neměly.
Branky: 30. Kadaš, 87. R. Šálek - 90. Mikulík. Rozhodčí: Bělunek. Diváci: 100.
OSTROŽSKÁ NOVÁ VES: Hájek - Franta, Kadaš, Kreisl, Kudr, R. Šálek, Pavlas, B. Šálek, Máčala, M. Pokorný, R. Straka. Střídali: A. Straka, Nikl, L. Pokorný.
KATEŘINICE: Chrástecký - Lukáš, Ondra, J. Kuzník, Zetek, Mikulík, Sacher, Kotrla, Kašpar, Válek, Peredarjuk. Střídal: O. Kuzník.

SLUŠOVICE - VIGANTICE 1:2 (0:2)
První poločas se hrál podle vigantických not. Už po dvou minutách se prosadil přízemní střelou Náměstek. Vedení Valachů navýšil po půlhodině Drda, jenž se trefil z trestného kopu. Po obrátce domácí přidali a bylo vidět, že chtějí s výsledkem něco udělat. Vávra proměnil pokutový kop a zápas dostal novou dimenzi. Domácím se přes velkou snahu ale vyrovnat nepodařilo. Sérii rohových kopů hosté bez větší námahy ubránili.
Branky: 55. Vávra z penalty - 2. Náměstek, 28. Drda. Rozhodčí: Šťastný. Diváci: 150. SLUŠOVICE: Juřík - Polčák, Dlabač, Zbranek, J. Foltýn, Čuřík, Mil. Bednařík, Vávra, Elšík, Bednařík Martin, Šimek. Střídali: M. Foltýn.
VIGANTICE: Blabla - Kožušník, Vokáč, Ondřej, Petr Galík, Náměstek, Pavel Galík, Chumchal, Štreit, Vokáč, Drda. Střídali: Křiva, Matůš.

HOLEŠOV - MORKOVICE 0:0
V okresním derby se diváci gólu nedočkali. Favoritem duelu byli domácí fotbalisté, kterým se na jaře poměrně daří. Morkovičtí měli obrovské problémy se sestavou. Navíc se jim nedávno zranil gólman, takže mezi tři tyče musel být povolán nestárnoucí Maceja, který už ukončil aktivní kariéru. Domácí zahrozili v úvodu Charuzou, gólman Maceja byl na místě. Po změně stran se hostům podařilo bezgólový stav udržet až do konce.
Rozhodčí: Bernatík. Diváci: 250.
HOLEŠOV: Krejčí - Charuza, Odstrčilík, Šimík, Frýbort, Belza, Bejtkovský, Ohlídal, Veselý, Roubalík, Barták. Střídali: Bačík, Slováček.
MORKOVICE: Maceja - Vymazal, Jablunka, Bleša, Petroš, Majda, Šimčík, Posolda, Kroutilík, Kutňák, Přecechtílek. Střídal: Vlha.

ZBOROVICE - DOLNÍ NĚMČÍ 0:1 (0:0)
V souboji o holé přežití se radovali hosté. První půle připomínala spíše šachovou partii, ani jeden tým nechtěl udělat zbytečnou chybu. Hra měla pouze průměrnou úroveň, oba gólmani byli vždy na místě. Po obrátce se o jediný gól postaral dolněmčanský Kubica, který po rohovém kopu využil zmatků v domácí obraně. Domácí pak do soupeře bušili, výborný Kadlček v brance Dolního Němčí byl ale proti. Postupně si na něm vylámali zuby Barnet, Kojecký, Páník a Vaňák.
Branka: Kubica. Rozhodčí: Dohnálek. Diváci: 200.
ZBOROVICE: Z. Barnet - Plšek, Václav Švejcar, Vaňák, Vratislav Švejcar, Němec, R. Barnet, Tesař, Páník, Setinský, Kojecký. Střídali: Krejčí, Šumbera, Vabíral.
DOLNÍ NĚMČÍ: Kadlček - Kubica, Pochylý, L. Stojaspal, Cmol, Polášek, Mikulec, Bída, Zimčík, T. Stojaspal, Ježek. Střídali: M. Stojaspal, P. Krchňáček, K. Stojaspal.

HLUK - PROVODOV 2:0 (1:0)
V kvalitním utkání se prosadili domácí fotbalisté, kteří souseda v tabulce přehráli. Profesoři z Provodova tentokrát neměli svůj den a střelecky vyšli naprázdno. V první půli odcentroval Miroš z brankové čáry do pokutového území, kde se prosadil nabíhající A. Machala. Ve druhém poločase kvalita hry ještě vzrostla. Provodov se nechtěl smířit s porážkou, domácí obrana však stála na pevných základech. Když po hodině hry zvýšil hlucký Dohnal na rozdíl dvou branek, bylo o osudu duelu rozhodnuto.
Branky: 35. A. Machala, 60. Dohnal. Rozhodčí: Březáček. Diváci: 200.
HLUK: Fojtík - Horák, A. Machala, Zalubil, J. Machala, Minařík, Ježek, Radoch, Rybnikář, Dohnal, Miroš. Střídali: Hanák, Jurásek, Dufka.
PROVODOV: Máčala - Galandr, Švach, Hellebrand, Malaník, Březík, Gottwald, Slončík, Gargulák, Hlavňovský, Beňo.

Zpět