Hodnocení všech zápasů 17.kola

23.03.2009 15:48

Ani druhé jarní kolo se neodehrálo kompletní. Duel Slušovice – Vsetín byl pro nezpůsobilý terén odložen. Ve zbývajících zápasech favorité nezaváhali. Krásný fotbalový moment předvedl Roman Šálek z Ostrožské Nové Vsi, který se trefil z poloviny hřiště. Hattrickem se navíc blýskli Petr Slončík z Provodova a Radim Vokáč z Vigantic.

UHERSKÝ BROD – CHROPYNĚ 5:0 (3:0)
Broďané se svým divákům omluvili za výpadek z úvodního jarního kola, v němž nedokázali na Lapači vstřelit gól. Tentokrát byli naladěni na útočnou notu a do čeho kopli, to skončilo v brance. Hosté nebyli rozhodně v poli horší, ale fotbal se hraje na góly. Pětibrankový příděl je pro hosty příliš krutý.
Branky: 28., 51. Slinták, 21., 75. Dvořák, 15. Lukeš. Rozhodčí: Bělunek. Diváci: 200.
UHERSKÝ BROD: Ondrůšek – P. Ligas, M. David, Hroch, R. David, Slinták, Dvořák, Daněk, Bičan, Lukeš, L. Ligas. Střídali: Josefík, Drápala, Klvaňa.
CHROPYNĚ: Večeřa – Panáček, Hošek, Půčala, Táborský, Bosák, Zdražil, Zatloukal, Pagáč, Peřina. Střídali: Macháček, Šindelář, Novák.

OSTROŽSKÁ NOVÁ VES – 1. VALAŠSKÝ FC 1:0 (1:0)
Po odchodu hlavního sponzora považovali mnozí klub z Ostrožské Nové Vsi za jistého sestupujícího. Zkušený lodivod Libor Soldán však se svými hochy důležitý zápas o záchranu zvládl. O jedinou branku zápasu se postaral domácí Roman Šálek, který střelou z poloviny hřiště překvapil gólmana Syptáka.
Branka: 32. R. Šálek. Rozhodčí: Krajča. Diváci: 50.
OSTROŽSKÁ NOVÁ VES: Hájek – Franta, Kadaš, Kreisl, Kudr, R. Šálek, Pavlas, B. Šálek, Máčala, Čápek, M. Pokorný. Střídali: Nikl, Němec.
1. VALAŠSKÝ FC: Sypták – Balejík, Poledník, Žitník, Bortl, Melichařík, Šimek, J. Maléř, Karban, M. Maléř. Střídal: Dibelka.

HOLEŠOV – DOLNÍ NĚMČÍ 2:0 (1:0)
Podruhé v řadě se fotbalisté Holešova radovali z tříbodového zisku. Oba zásahy do černého tentokrát zajistil Bejtkovský. Při prvním gólu zužitkoval centr Münstra, pojistku pak přidal v poslední minutě. To už hosté dohrávali o deseti bez vyloučeného Krchňáčka. Výhra domácích barev byla zasloužená.
Branky: 10., 90. Bejtkovský. Rozhodčí: Vrána. ČK: P. Krchňáček (Dolní Němčí). Diváci: 150.
HOLEŠOV: Krejčí – Charuza, Šimík, Bačík, Belza, Ohlídal, Bejtkovský, Odstrčilík, Münster, Roubalík, Barták. Střídal: Slováček.
DOLNÍ NĚMČÍ: Kadlček – Kubica, M. Krchňáček, Jančář, Zimčík, P. Krchňáček, Polášek, Pochylý, Bída, Cmol, T. Stojaspal. Střídali: M. Stojaspal, K. Stojaspal.

PROVODOV – KATEŘINICE 3:3 (2:2)
Na umělé trávě v Luhačovicích se diváci nenudili. Lépe začali profesoři z Provodova, kteří se po třech minutách radovali z vedení. Do černého zamířil exligista Petr Slončík. Soupeř záhy odpověděl Úlehlou. Další šok připravil domácím příznivcům Válek, který strhl vedení na stranu Kateřinic. Valaši mohli svůj náskok dokonce navýšit, to by ale musel Úlehla proměnit pokutový kop. Stejnou výhodu měli také domácí. Kanonýr Slončík se ze značky pokutového kopu nemýlil. I po přestávce se hrál kvalitní fotbal. Hosté šli znovu do vedení, ale o tři body nakonec přišli. Čtyři minuty před koncem se Slončík znovu trefil z penalty a zachránil svým barvám aspoň bod.
Branky: 3., 41., 86. Slončík (dva góly z penalt) – 6. Úlehla, 21. Válek, 62. Kašpar. Rozhodčí: Dokoupil. Diváci: 50.
PROVODOV: Zámorský – Galandr, Švach, Hellebrand, Malaník, Březík, Gottwald, Gargulák, Beňo, Hlavňovský, Slončík.
KATEŘINICE: Tilšer – Ondra, Děckuláček, Kuzník, Sacher, Kamas, Mikulík, Válek, Zetek, Kašpar, Úlehla. Střídali: Plandor, Kotrla.

ZBOROVICE – SPYTIHNĚV 0:3 (0:2)
V souboji posledního s prvním nebylo co řešit. V pohodě hrající hosté si připsali povinné tři body. Skóre otevřel Ulman. Tentýž hráč se prosadil ještě jednou, když lobem překonal gólmana Barneta. Třetí úspěch favorita přidal po hodině hry Chudárek. Pak už oba týmy čekaly pouze na konec zápasu.
Branky: 16., 19. Ulman, 60. Chudárek. Rozhodčí: Bernatík. Diváci: 150.
ZBOROVICE: Z. Barnet – Plšek, Štěpánek, V. Švejcar, Vr. Švejcar, Němec, Tesař, R. Barnet, Kojetský, Páník, Setinský. Střídali: Bezslezina, Šumbera.
SPYTIHNĚV: Stýblo – Hoferek, Sedláček, Vávra, Večeřa, Chudárek, Barot, T. Ulman st., Krejčí, Horsák, T. Ulman ml. Střídali: Polášek, Křiva, Brzica.

MORKOVICE – VIGANTICE 0:3 (0:0)
Valaši se postarali o překvapení kola. V první půli byli domácí lepší, ale s koncovkou měli problémy. Posolda trefil tyč, to bylo ze strany Morkovic na dlouhé minuty vše. A tak začali úřadovat hosté. Díky Radimu Vokáčovi se ujali po hodině hry vedení. Tentýž hráč se v dalším průběhu trefil ještě dvakrát a dokonal hattrick.
Branky: 63., 68., 71. R. Vokáč. Rozhodčí: Schnürmacher. Diváci: 200.
MORKOVICE: Veselý – Hanák, Jablunka, Černý, Slavíček, Petroš, Přecechtílek, Hlaváček, Posolda, Kroutilík, Šimčík. Střídali: Dutka, Bleša.
VIGANTICE: Blabla – Gálik, Chumchal, Ondřej, Streit, R. Vokáč, Náměstek, Matůš, Kožušník, J. Vokáč, Drda. Střídali: Bolcek, Barabáš.

HLUK – VLACHOVICE 3:0 (3:0)
Domácí si od počátku vytvořili územní převahu. Po čtyřech minutách se prosadil nejlepší střelec krajského přeboru Dohnal a otevřel skóre. Pak si s obranou soupeře pohrál Botek a přidal druhý gól Spartaku. Favorit nadále udával tempo hry a tečku za první půlí udělal znovu Botek. Po změně stran se začali prosazovat i hosté, ale na Fojtíka nevyzráli.
Branky: 7., 45. Botek, 4. Dohnal. Rozhodčí: Schmid. Diváci: 200.
HLUK: Fojtík – Horák, A. Machala, Zalubil, J. Machala, Minařík, Botek, Radoch, Rybníkář, Dohnal, Miroš. Střídali: Jurásek, Ježek, Dufka.
VLACHOVICE: Škovran – Šimoník, Olejník, Hodulák, Častulík, Kořenek, Horáček, Miča, Gábriš, P. Doruška, Tomeček. Střídali: Kupčík, Surmař.
Zpět